Wie werken er

Collega’s aan het woord

Ontmoet jouw toekomstige collega’s! Jong, oud(er), Westlander of internationaal, bij ons kan het allemaal. Dan kunnen wij jou wel vertellen wat je kunt verwachten, maar liever laten we onze collega’s zelf aan het woord. Zij weten ten slotte het beste hoe het is om hier te werken!

Rik van Teijlingen

Teamleader logistic

“Ik werk in een bedrijf waar alle directieleden jonger zijn dan ik. Als ik zie wat die gasten hebben neergezet, dan heb ik een en al respect. Als je iets nodig hebt om je werk beter te kunnen doen, dan krijg je het. Bij de inrichting van dit nieuwe logistieke centrum mochten wij meedenken en kregen we op ons hart gedrukt vooral niet te letten op de kosten. We moesten denken vanuit de best mogelijke oplossingen. Die houding zegt heel veel over dit bedrijf.”

Martijn van Winden

Service coördinator

“Eigenlijk is deze baan zo’n beetje om mij heen gegroeid. Ik kreeg de kans van KUBO zonder dat ik een specifieke opleiding had die hier werd gevraagd. Maar ze zagen wat in me en vanuit verschillende taken ontstond deze functie. Het zegt veel over dit familiebedrijf. Je wordt gezien en gewaardeerd, de drempel naar de directie is laag en er heerst een fijne teamgeest.”

Dennis van Leijde

Exportmanager

“Ik doe dit nu vijf jaar en vind KUBO een heel fijn bedrijf. Je merkt dat het een familiebedrijf is. De mentaliteit is er een van: we doen het samen. En je ziet het in de investeringen. De winst vloeit terug in de zaak waardoor we voortdurend kunnen verbeteren en innoveren en ik mijn klanten kan blijven verrassen.”

Nathalie van den Ende

Marketing & Communicatie

“Bij KUBO is veel aandacht voor de medewerkers. Dat betekent onder andere dat je je kunt blijven ontwikkelen. Ik ben daar zelf een goed voorbeeld van. Ik begon ooit op de productie, daar maakte ik tekeningen voor de lasersnijmachine. Ik was hier binnengekomen zonder duidelijk beroep of opleiding, maar ze zagen wel iets in me. Toen iemand op de administratie wegging, werd ik gevraagd of ik daar niet kon inspringen. Eerst voor de helft van mijn tijd en later fulltime. En op zekere dag vroeg Wouter, onze directeur, of ik niet de communicatie op me wilde nemen. Ik kreeg 24 uur om erover na te denken, want ‘als je een vrouw een week geeft, weet ze het daarna ook nog niet’. Ik zei ja.”

Welke kant wil je uit? Doe een open sollicitatie!

Je kunt bij de KUBO Group alle kanten uit. Sales of productie? Uitvoering of management? Aan jou de keus. Als groeiend bedrijf hebben we regelmatig vacatures op verschillende niveaus. Als je ergens de kans krijgt je horizon te verbreden, is het bij de KUBO Group. In onze organisatie nemen mensen een prominente plaats in. Je kunt rekenen op goede begeleiding. Er zijn uitgebreide mogelijkheden tot scholing, als je ambitie hebt. En je merkt dat er waardering is voor je werk.

Hebben we nu geen vacature die past bij jouw ambities? Stuur dan een open sollicitatie naar hrm@kubo.nl en overtuig ons van jouw kwaliteiten en waarde voor onze organisatie!