Projecten

Olivier

Het project Olivier is gebouwd voor de komkommerteelt, die worden geteeld onder een hoogdraadsysteem en onder diffuus glas. Dit project is één van de vele Ultra-Clima kassen in Frankrijk, Frankrijk omarmt de Ultra-Clima inmiddels al meer dan 8 jaar.

Project: Olivier
Land: Frankrijk
Oppervlakte: 20.000 m²
Teelt: Komkommers
Gebouwd in: 2010 en 2016

Houwelings Tomatoes

Houwelings Tomatoes is een high-tech duurzame kas, die van de naaste fabriek de verspilde warmte en CO2 gebruikt voor de groei van tomaten. Deze tomaten, die het hele jaar door worden geteeld, worden geproduceerd voor de lokale supermarkten.

Project: Houwelings Tomatoes
Land: USA
Oppervlakte: 120.000 m²
Teelt: Tomaten
Gebouwd in: 2014

Lipetsk Agro

In vijf jaar heeft KUBO maar liefst vijf fases gebouwd voor project Lipetsk en in 2019 zal fase 6 worden gebouwd in de gelijknamige regio. Alle projecten zijn Ultra-Clima projecten en verkocht in samenwerking met onze Russische agent Fito Agro.

Project: Lipetsk Agro, fase 1 t/m 5
Land: Rusland
Oppervlakte: 413.000 m²
Teelt: Tomaten/Komkommers
Gebouwd in: 2013 t/m 2017

Mts. de Jong-Franke

Mts. de Jong-Franke is al jaren een trouwe klant van KUBO. Deze zomer is de bouw gestart van een nieuw project in Hoek van Holland voor de teelt van tomaten.

Project: Mts. de Jong-Franke
Land: Nederland
Oppervlakte: 82.000 m²
Teelt: Tomaten
Gebouwd in: 2018

Cheminant

Cheminant is een Ultra-Clima project, gevestigd in Carquefou, Frankrijk. Cheminant is al jaren een trouwe klant van KUBO en onze Franse agent Hortère Conseil. Al eerder bouwde Cheminant verschillende Venlo kassen en dit jaar voor het eerst een Ultra-Clima kas.

Project: Cheminant
Land: Frankrijk
Oppervlakte: 20.000 m²
Teelt: Komkommers
Gebouwd in: 2018

Lufa Farms

Midden in Montreal staat een Ulta-Clima kas waar 'local for local' wordt geteeld. Dit succesvolle Urban Farming project zorgt er voor dat verse groenten, fruit en kruiden binnen 24 uur bij de consument thuis kan zijn.

Project: Lufa Farms
Land: Canada
Oppervlakte: 4.000 m²
Teelt: Tomaten en aubergine
Gebouwd in: 2013