Fit for the job

KUBO TOPFIT. Bouwen aan morgen.

Je presteert beter als je lichaam gezond is en je je fit voelt. Daarom schenken we veel aandacht aan de vitaliteit en gezondheid van onze medewerkers, ons grootste kapitaal is immers ons personeel. Dat doen we met het in 2017 gelanceerde KUBO TOPFIT programma, een leuk, vitaal programma waar elke medewerker van KUBO aan deel kan nemen. En dat gaat verder dan alleen sporten.

De activiteiten binnen TOPFIT zijn ingedeeld in 4 categorieën:

  • Herstel/ Mindfullness
  • Sport Training
  • Events
  • Challenges

Binnen deze categorieën organiseren we inspirerende activiteiten en clinics, zoals bootcamp, padelcompetitie, massage / fysiotherapie en Health-week. Ook kun je deelnemen aan verschillende challenges en evenementen. Dat alles om een gezond werkklimaat te creëren en ervoor te zorgen dat onze medewerkers lekker in hun vel zitten.  

Aandacht voor fysieke en mentale gesteldheid gaan hierbij hand in hand. Het één heeft immers direct invloed op het ander. Met het KUBO TOPFIT programma willen we bewustwording creëren voor het belang van een gezonde levensstijl. Zodat onze medewerkers elke dag weer de topprestaties kunnen leveren die onze klanten van ons gewend zijn. Om samen fit te bouwen aan morgen.