Werken aan het voeden van een stad met 24 miljoen mensen?

KUBO CHAMPIONS BUILD TOMORROW’S WORLD. Met next level growconcepts die het lokaal produceren van voedsel in of net buiten steden over de hele wereld mogelijk maken.

Werken aan het groeien van een schone wereld?

KUBO CHAMPIONS BUILD TOMORROW’S WORLD. Met duurzame innovaties die wereldwijd de uitstoot van CO2 en het gebruik van water en energie terugdringen.

Werken aan het telen van groenten midden in de woestijn?

KUBO CHAMPIONS BUILD TOMORROW’S WORLD. Met innovatieve kasconcepten die het mogelijk maken om op de moeilijkste plekken, zonder aanwezige voedingsstoffen, te kunnen telen.

Meer over werken bij KUBO

KUBO Champion - Build Tomorrow's World

Kansen met kassen

Werk dat het verschil maakt. Maar dan écht. Bij KUBO kun je een werkelijke bijdrage leveren aan het oplossen van wereldproblematieken. Met innovatieve en duurzame kasprojecten vormen we het antwoord op de groeiende vraag naar voedsel, het verminderen van C02 en het terugdringen van energie- en waterverbruik. Daar werken we samen met ruim 100 KUBO Champions aan. Elke dag. Dingen goed doen. En de goede dingen doen. Om zo écht het verschil te maken voor de mens en voor onze planeet. Dichter op de bal kun je niet zitten.

In welke functie maak jij het verschil?

Bij KUBO kun jij het verschil maken. In de functie die bij jou past. Reageer daarom op een van de onderstaande vacatures en ga aan de slag. Wij begeleiden je en geven gehoor aan je ambitie. Door scholing, maar natuurlijk ook door het geven van de juiste waardering.

Staat er op dit moment geen vacature tussen die aansluit bij jouw ervaring of jouw ambities? Stuur dan een open sollicitatie naar hrm@kubo.nl. Dan kijken we samen of en hoe we jouw talenten kunnen inzetten.

Hoor het van KUBO CHAMPIONS

Nog niet overtuigd? Hoor het dan van onze KUBO CHAMPIONS. Collega’s die zich elke dag met hart en ziel inzetten om het verschil te maken. Voor onze wereld. Voor KUBO. En voor zichzelf. Ieder met hun eigen motivatie en beweegredenen. Ben jij binnenkort ook één van hen?

Rik van Teijlingen

Teamleader logistic

“Ik werk in een bedrijf waar alle directieleden jonger zijn dan ik. Als ik zie wat die gasten hebben neergezet, dan heb ik een en al respect. Als je iets nodig hebt om je werk beter te kunnen doen, dan krijg je het. Bij de inrichting van dit nieuwe logistieke centrum mochten wij meedenken en kregen we op ons hart gedrukt vooral niet te letten op de kosten. We moesten denken vanuit de best mogelijke oplossingen. Die houding zegt heel veel over dit bedrijf.”

Hoe is de sfeer?

KUBO is een internationaal bedrijf en heeft collega's over de hele wereld. De meeste collega's werken op het hoofdkantoor gevestigd aan de Vlotlaan in Monster.

Nieuwsgierig naar de sfeer bij KUBO? Bekijk dan de video! 

Fit for the job

Je presteert beter als je lichaam gezond is en je je fit voelt. Daarom hebben we het KUBO TOPFIT programma ontwikkeld waar elke medewerker van KUBO aan mee kan doen. Een programma dat gebaseerd is op gezond werken, bewegen, ontspannen en gezonde voeding. Denk hierbij aan samen sporten, informatieve workshops, ontspannende stoelmassages op locatie en regelmatig verse groenten en fruit. Met verschillende initiatieven zorgen we voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Binnen en buiten werktijd. Om samen fit te bouwen aan morgen.

De kracht van KUBO

Mensen maken KUBO. Daarom hebben we alle aandacht voor onze medewerkers, de KUBO Champions. Als familiebedrijf vinden we dat ook logisch. Dat merk je aan alles. De cultuur, hoe we met elkaar omgaan. Maar ook hoe je jezelf kunt ontwikkelen. Je kunt dan ook rekenen op goede begeleiding en uitgebreide mogelijkheden tot scholing. En het KUBO TOPFIT programma voor vitaliteit en gezondheid. We doen er alles aan om te zorgen dat jij het best tot je recht komt. Want alleen dan kunnen we samen grenzen verleggen.

De wereld als speelveld

KUBO is actief over de hele wereld. Daarom vind je overal projecten van onze hand. Projecten die stuk voor stuk inspelen en antwoord geven op de uitdagingen en behoeften van al die afzonderlijke gebieden. Of het nu gaat om de lokale klimatologische omstandigheden of ontbrekende energiebronnen. Bij KUBO maken we er een sport van om een oplossing te ontwikkelen die aan alle eisen en wensen voldoet. En daar kun jij aan bedragen. Om samen deze lijst innovatieve en baanbrekende projecten nog langer te maken. Waar ook ter wereld. Doe je mee?

Glasspoint (2016) - 17.400 m2 - Solar Greenhouse - Oman

Building tomorrow’s world, together

Bekijk onze projecten