Over KUBO

Ervaring en innovatie in één hand

Bij KUBO kunnen we inmiddels terugkijken op 75 jaar historie in de glastuinbouw. Een familiebedrijf met een stabiele basis, waar de derde generatie aan het roer staat. Met de kennis en ervaring die in al die jaren is opgedaan, richten we ons voortdurend op nieuwe ontwikkelingen, zoals we altijd al hebben gedaan.

Vandaag de dag is KUBO een kassenbouwer die voorop loopt met een duurzame kijk op de bedekte teelt wereldwijd. Eigen research en development liggen ten grondslag aan unieke innovaties zoals bijvoorbeeld de Ultra-Clima® kas. Continu investeren we in vernieuwing en verbetering; niet alleen van complete kasconcepten, maar ook van gevels en roeden met rubber en goten. KUBO onderscheidt hiermee zich in innovatieve projecten alsook in conventionele kassen.

KUBO IN TOP 10 HILLENRAAD SUB40!

KUBO heeft op 1 november 2018, als enige kassenbouwer, een 3-sterren klassering in ontvangst mogen nemen in de Hillenraad100 SUB40! Met deze klassering behoort KUBO tot de categorie excellente ondernemingen waar de SUB40-generatie graag wil werken, omdat wij innovatief zijn, sterk gericht op ontplooiing van hun medewerkers en een bedrijfscultuur hebben die past bij de visie en ideeën van deze generatie!