Over KUBO

Ervaring en innovatie in één hand

Bij KUBO kunnen we inmiddels terugkijken op 70 jaar historie in de glastuinbouw. Een familiebedrijf met een stabiele basis, waar de derde generatie aan het roer staat. Met de kennis en ervaring die in al die jaren is opgedaan, richten we ons voortdurend op nieuwe ontwikkelingen, zoals we altijd al hebben gedaan.

Vandaag de dag is KUBO een kassenbouwer die voorop loopt met een duurzame kijk op de bedekte teelt wereldwijd. Eigen research en development liggen ten grondslag aan unieke innovaties zoals bijvoorbeeld de Ultra-Clima® kas. Continu investeren we in vernieuwing en verbetering; niet alleen van complete kasconcepten, maar ook van gevels en roeden met rubber en goten. KUBO onderscheidt hiermee zich in innovatieve projecten alsook in conventionele kassen.

KUBO IN TOP 10 HILLENRAAD SUB40!

KUBO heeft op 1 november 2018, als enige kassenbouwer, een 3-sterren klassering in ontvangst mogen nemen in de Hillenraad100 SUB40! Met deze klassering behoort KUBO tot de categorie excellente ondernemingen waar de SUB40-generatie graag wil werken, omdat wij innovatief zijn, sterk gericht op ontplooiing van hun medewerkers en een bedrijfscultuur hebben die past bij de visie en ideeën van deze generatie!

Founding partner van HortiHeroes

HortiHeroes is het platform voor talentontwikkeling, innovatie en startups van de Nederlandse Food & Flower Industry.

Als trotse partner van HortiHeroes draagt Kubo haar steentje bij aan de positie van Nederland als blijvende koploper in de internationale  Food & Flower Industry. Het motto van Kubo is “building tomorrow’s world” en onze samenwerking met HortiHeroes draagt hieraan bij met de nieuwe inzichten, kennis en het netwerk dat HortiHeroes biedt. Daarnaast vinden wij de ontwikkeling van onze medewerkers zeer belangrijk. We geven hen de kans om deel te nemen aan de events, activiteiten en het HortiHeroes Intrapreneurship Programma. Met dit programma werken onze talenten ideeën uit tot concrete innovaties binnen Kubo.